Vi havde besøg af vore børnebørn og som børn flest, så går de lidt rundt og pusler i håb om at blive inspireret af et eller andet.  Børn er nysgerrige af natur.

Jeg var på badeværelset og ved at gøre mig klar efter at have været i brusebad, da det bankede på døren.

"Kom ind!"
- Et lille hoved stak ind ad døren.
"Omma, vidste du, at alt drejer sig om akasha, og at akasha er det allervigtigste?"

Jeg var ved at få håndklædet i den gale hals.....hvad snakkede knægten om?
Hvad fik ham til at snakke om akasha, det femte element?

Jeg kiggede lidt på ham.

Det viste sig, at han havde været inde i mit arbejdsrum og kigget sig lidt omkring.  

Vi gik ind i arbejdsrummet, jeg var nysgerrig efter at vide, hvad det lille hoved havde på hjerte.

"Kan jeg også få sådanne nogle?" spurgte drengen. Han havde fået øje på mine små plancher med akashasymboler, som indgår i Akasha Empowerment & Healing systemet - systemet, som jeg er certificeret til at give videre til andre.

"Ja, det må du da godt," svarede jeg smilende dog lidt undrende.

Jeg fandt nogle plancher frem og laminerede dem, så arkene kunne holde til små børnehænder.

Sjældent har jeg set et barn så glad. Glæden kom boblende ud af hjertet - og drengen satte sig ned for at studere symbolerne nærmere.

Hvad er det, som kan glæde et barn så hjertelig? Hvad ser barnet for sit indre blik?

Akasha er sanskrit-ordet for det femte element også kaldet æter. Tomrummet og uendeligheden, hvorfra alt begynder og ender. Universets grundsubstans hvorfra lyden skabes.

De fire elementer luft, ild, vand og jord kan kaldes fysiske elementer, mens det femte element akasha er af mere metafysisk karakter.

Den indre boblen af livsglæde har grobund i akasha - The void. Vi danner billeder på nethinden af minder fra vores fortid, eller noget vi glæder os til i fremtiden. Vi hører indre lyde, ser farver og bevægelser. Den indre film, får os til at trække på smilebåndene og får latteren til at boble over fra struben og bliver manifesteret til en afsmittende lyd, som forplanter sig og gør alle glade. Med andre ord, livsglæden vokser ud af det rene ingenting.

Vi ved, at biologer kender vækstkravene for mange sygdomsfremkaldende bakterier, hvorfor disse er lette at dyrke på bestemte agarsubstrater i petriskåle og varmeskab.

Vi kan zoome endnu længere ind og gå videre til nano-verdenen, hvor det er muligt at operere på det atomare, molekylære og supramolekylære niveau. Akasha er grundbestanddelen af agarsubstratet, og ud af det rene ingenting er det muligt at dyrke helbredsfremkaldende smittende latter.

Det store spørgsmål er:

Bliver latteren dyrket med kærlighed eller med et egobehov? Er videnskabsmanden fyldt til bristepunktet af kærlighed og medfølelse? Arbejder videnskabsmanden ud fra et spirituelt rent hjerte?? Elsker videnskabsmanden sin næste? Er arbejdsrummet renset for negative medarbejderstemninger? Hvor er grænsefladerne for nanoteknologi, kvantemekanik, kybernetik og ontologi, når der ingen grænser er?

Af jord er du kommet.
Til jord skal du blive.
Af jorden skal du igen opstå.

"What pattern connects the crab to the lobster and the orchid to the primrose and all four of them to me? And me to you? "  (Gregory Bateson)

http://healer.dorthegyldenkaerne.com/