I min egenskab af at være psykoterapeut og Master healer med fokus på kvinders ve og vel er min rolle ofte at være redningsplanke.

Når jeg møder en klient første gang er mønstret ofte, at kvinden er drænet for energi, er grådlabil og søger efter meningen med livet. Hun er på nippet til at give op - og dog, intuitionen sagde, at hun skulle komme til mig - og på den måde bliver jeg en redningsplanke i hendes liv.

Livet er måske sunket i grus pga. dødsfald, skilsmisse, sygdom, fyret fra job, geografisk flytning, korruption, løgn, svigt og/eller bedrag?

En indre følelse af at drukne kan være virke meget reel. En psykologisk krise med udsigt til depression udvikler sig til en spirituel krise. Kvinden er på vej ind i hvad kristne mystikere kalder 'Sjælens sorte nat'.

'Sjælens sorte nat' er en tid - et limbo - med dybe eksistentielle spørgsmål til livet og et behov for at møde et andet menneske, der har gået vejen før. En vejleder og mentor. Familie og veninder kan ikke længere dække det psykospirituelle behov.

Den indre transformation, som vi skal igennem, giver os adgang til bevidsthedstilstande, der kan ligge fjernt fra dagligdagen. Vi skal igennem 'indre døre og porte' til et højere bevidsthedslag samtidig med at forblive jordnære civiliserede mennesker.

Vi skal være i verden, men ikke af verden.

Den indre transformation tager tid, fordi den menneskelige psyke og ego generelt ikke tåler al for megen 'oplysning' på én gang. Jeg anbefaler derfor ofte supplerende at læse lidt om >Enneagrammet<, for at kvinden kan forstå sin psykospirituelle udviklingsvej og sine personlighedsmønstre.  

Nogle kvinder har brug for et par enkelte session; andre vil gå hele planken ud og bruger mig som spirituel mentor og initiator i flere år.  

Kvinden kommer ind i mit spirituelle univers, hvor jeg vejleder og healer med intentionen om, at hun skal finde sig selv, finde sine rødder, sin indre stamina og indre udfoldelsestrang.

Med andre ord hjælpe kvinden med at tø sit hjerte op i tillid og kærlighed til universet og til sig selv, være medvirkende til at kvindens livsenergi igen kan vibrere med vitalitet og skønhed.

Når livsenergien fra hjertet igen vibrerer, den indre transformation er stabiliseret og manifestationsenergien er på plads, så opstår de store impulsive emotionelle udsving ikke.

Kvinden har fundet sin indre stemme og taget sin saft og kraft hjem til sig selv - og kan dermed være en psykospirituel rollemodel for andre kvinder, der råber om hjælp.

Der er brug for dig.