Hvordan løses den gordiske knude? Efter sigende, så tog Aleksander den Store i frustration sit sværd og huggede den gordiske knude midt over og dermed blev problemet løst.

Vi mennesker kan af og til vikle os så  meget ind i et 'mentalt edderkoppespind', så vi ikke ved, hvordan vi skal slippe ud igen. Vi kan på det nærmeste komme ind i en ond cirkel. En gordisk knude, hvor vi selv er del af både problem og løsning.

Om igen og om igen gentager vi et mønster, som vi i sidste ende håber på vil kunne hjælpe os videre og give os et bedre liv.

Du, som kender din Enneagramtype ved måske, at der er noget, der hedder enneagramfiksering. Enneagramfiksering eller ego-fiksering er et tankeformsmønster i os mennesker, der gang på gang holder os hen i paralysering, misfornøjelse, lidelse, bekymring etc. Som oftest er der ikke særlig megen sjov, når vi er fanget i vore ego-fikseringer, hvilket sker mange gange om dagen.

Når vi er fanget i vore mønstre er der kun ét at gøre, og det er at gøre noget andet. Hvis noget ikke virker, så gør noget andet.

Stop op, træk vejret, koldt brusebad, løb tre gange rundt om huset, klem et træ.........et eller andet, som kan få tankerne op på en højere frekvens.

Lidelse og bekymring er altid forbundet med en lavere energifrekvens.

Når vi er glade og energifulde, så bobler det måske i maven af glæde. Er vi trætte irriterede og vrede, så er mavecenteret knap så sjovt. Men det er dybest set det samme sted, at kroppen bemærker det. Forskellen er blot, at energifrekvensen er det lavere ved vrede, skam, irritation etc.

Akasha Empowerment & Healing som jeg har anvendt i mere end ti år er skabt til at få energifrekvensen op, det er et Empowerment System. Ikke bare ny energi til at holde et par timer, men holde energien afbalanceret generelt resten af livet. Dette fordi der sker ændringer på celleplan.  

Vi mennesker er ofte drænede for energi og noget af det, der dræner er vore egne tankeformer. Vore hæmmende overbevisninger, vi tør ikke leve livet fuldt ud ofte pga. lavt selvværd og mindreværdskomplekser.

Dette kan ændres, da der findes utallige redskaber til at ændre overbevisninger. Nogle overbevisninger sidder dybere end andre og lever sit liv på et ubevidst plan. Første skridt er at blive bevidst om, hvad der hæmmer en. Næste skridt er at tage kontakt til en professionel, der ved hvordan man ændrer overbevisninger.

Der er ingen grund til at være fanget i personlige mønstre i årevis......