Hvad er det i mennesket, som får det til at snyde og bedrage andre?? Er det medfødt? Er det ‘det onde’ i mennesket? Hvad er det?

Hvis jeg skal feje for egen dør først, så kan jeg nævne, at jeg i en alder af syv år stjal to kroner fra min fars frakkelomme. Jeg kan også huske,  at jeg i en alder af måske 5-6  år prøvede at lokke min lillebror til at spise en sort skovsnegl, hvilket dog ikke blev til virkelighed – for han ville jo ikke lukke munden op – forståeligt nok.

Det med skovsneglen har jeg ikke så megen dårlig samvittighed over, for vi ved jo, at børn kan finde på det mest besynderlige. Men to-kronen i min fars frakkelomme, den har virkelig plaget mig. Fordi, handlingen gjorde mig jo til en tyv. Jeg havde overskredet grænsen mellem det hellige og det profane, min spirituelle straffeattest var ikke ren mere - og Sct. Peter ville næppe lukke mig ind, når den tid kom.  

En pige et par år ældre end mig, havde lokket mig til at finde nogle penge. Planen, hun kom med, var, at jeg skulle købe slik for pengene. Mens købmanden var optaget af at betjene mig, så ville hun sjæle endnu mere slik.  Vores allesammens Egon Olsen fra Olsenbanden ville næppe kunne have udviklet en bedre plan.

Grunden til, at jeg nævner disse minder fra min barndom, er, at det nu for et par dage siden er kommet frem i lyset, at milliarder af europæiske skattekroner er gledet ned i de 'forkerte' lommer. Milliarder og atter milliarder af kroner. Penge, der kunne være brugt til skoler, børnehaver, hospitaler etc.  – de bløde og feminine værdier i samfundet.

Grupper af fortrinsvis mænd har lænset den europæiske skattefar’s frakke for pengesummer så store, at det rækker ind i himlen. Snydt og bedraget for beløb, der kunne have gjort dagligdagen lidt nemmere, sjovere og mere komfortabel for et stort tal af svage i samfundet. Svage som jo historisk set er kvinder, børn og ældre mennesker.  

For at kunne forstå meningen og galskaben i dette, må vi ty til den  mystiske jødiske tradition Kabbalah, som bl.a. fortæller os om ego’ets ønsker og udviklingsvej.

1. Mad, reproduktion og familie.
2. Velstand
3. Magt
4. Viden
5. Point in the heart (Spiritualitet)

"Mændene, der plyndrede Europa", er kommet til niveau 2, altså stadig lukkede hjerter og uvidende om Point in the heart's velsignelser og rigdom. Styrende solar plexus og patriarkalsk energi får savlen og glubskheden efter penge frem som ræve i en hønsegård. Ubehersket instinktiv sult.  Blind for karmaeffekt og langtrækkende konsekvenser af traumatiserende skam, som bringes ned over de respektive familier i flere generationer.

Hvem vil for eksempel gerne have en far eller bedstefar, der praktisk talt har snydt og bedraget sin egen mor og bedstemor for hendes skattepenge?
Der bliver vist ikke så meget at prale af til fremtidens familiesammenkomster i de respektive familier. En skygge af skam og tabu vil lægge sig over familieglæde og sammenhold. Med andre ord et rigtig godt rod- og hjertechakratema.  

Skal vi reframe hele sagen, og det må vi jo - for at skabe mening.
Det, at hele sagen om de europæiske milliarder nu er kommet frem i lyset, giver arbejdsindtægt til tusinder af mennesker. Tusindtals af kroner vil nu rulle i form af arbejdsindtægt til journalister, politi, mediefolk og jurister i måneder og år frem i tiden efter devisen ‘Den enes død er den andens brød.’

Afsløringen af bedraget og komplottet er derfor timet og tilrettelagt efter alle kosmiske regler, det er kairostid for afsløringer. Vi lever i en tid, hvor der ud af skabene vælter både forbrydelser, skeletter og fossiler.

Som der står i Wu Wei (I Ching):

“Everything that happens, happens at the only possible time it can happen, and it is always at exactly the right time. We cannot get to an appointment before we arrive—or after. It is only at the instant of our arrival that we can arrive, and that is always at exactly the right moment, the perfect moment, the only possible moment.”