For kort tid siden sad jeg på en alternativ restaurant i Marokko. Spisekonceptet var, at man kunne møde til et bestemt tidspunkt for at få dagens middag, sætte sig ved et bord til ti mennesker og ikke vide, hvem der ellers ville dukke op. Det udmundede i et hyggeligt, inspirende og internationalt spisearrangement. Syv forskellige nationaliteter dukkede op og snakken gik livligt.

En af gæsterne var en tysk kvinde med sine to store teenagebørn.

Mine terapeut- og healerøjne spottede kvinden med det samme. Ét var, at vi var nogenlunde jævnaldrende, men også at kvinden under den smilende overflade var fuldstændig drænet for livsenergi; plus at hun havde købt sig en stor halskæde, der efter min overbevisning ville kunne dræne hendes livsenergi endnu mere.

Jeg fik det nærmest dårligt.

Jeg havde det dårligt med at vide, at kvinden dagen efter skulle hjem fra ferie medbringende smykker, der kunne dræne hendes energi yderligere. Jeg vidste, at jeg meget nemt med mine akashasymboler kunne rense og empower smykkerne, som var købt i en bazar - OG jeg vidste, at det ikke var mit bord.

Som healer og terapeut skal man kende sin besøgstid og ikke involvere sig i andres energi med mindre, der er givet grønt lys.

Jeg vidste, at jeg ikke ville få chanchen for at have en session med den ukendte kvinde. Men jeg ville med ydmyghed kunne spørge om lov til at rense hendes smykker. Så det gjorde jeg.

Jeg forklarede, at jeg var Akasha Master Healer og at jeg kunne bl.a. lave Space Cleaning, Personlig Empowerment og healing. Jeg spurgte ind til, om hun havde købt smykkerne for nylig, hvilket hun havde. Jeg fik lov til at rense smykkerne. "Endelig, heller end gerne", var svaret.

Kvinden fik smykkerne tilbage rensede for lavfrekvens-energi og tilført noget mere støttende energi. Hun hængte halskæden om halsen og øreringene blev sat i ørene. Der var forskel på før og efter. Jeg SÅ tydelig forskel før og efter og hun FØLTE forskel før og efter.

Nu er det, at et skeptisk ego vil kunne sige, at sådan noget kan man ikke se og føle. At det er placebo-effekt, indbildning, overtro etc.

Vi mennesker kan normalt acceptere, at hunde, katte, elefanter, hvaler etc. kan sanse på andre frekvenser end mennesker. Men begynder mennesker at sanse anderledes end 'normalen', kan det menneskelige ego opfatte det som værende overnaturligt og clairvoyant.

Vi mennesker er alle fødte med meget åbne sanser, som igennem livet lukker sig ned i selvforsvar for al for megen information. Vi har efter sigende omkring 40 forskellige sanser - og ikke bare de 5 sanser, som vore forældre og et forældet skolesystem har lært os om. At få adgang til Akasha Empowerment & Healing systemet gør, at vi kan udnytte vore sanser endnu mere end vi ellers ville have gjort. Det er en stor gave.

Men tilbage til den tyske kvinde i restauranten.

Efter at kvinden havde fået smykkerne tilbage, begyndte hun at spørge løs på tværs af middagsbordet. Jeg sagde til hende, at for ikke at forstyrre de andres samtaler ved bordet, så var det måske bedre, at hun byttede plads med en franskmand, som sad ved siden af mig. Hvilket hun så gjorde.

Vi snakkede, hun spurgte og jeg svarede.

Hun havde aldrig prøvet healing og var meget interesseret. Jeg fortalte hende, at i sagens natur kunne jeg ikke give hende en session, vore veje ville skilles efter middagen, men at hun kunne få en mini-mini-demonstration ved bordet. Så jeg holdt mine hænder for og bag hendes hjertechakra - og holdt dem der indtil, at livsenergien begyndte at respondere. Jeg vidste jo godt, hvad der ville ske. Det er jo mit arbejde at få gang i folks livsenergi.

Men det vidste hverken kvinden selv eller den kvindelige italienske læge, der sad og kalibrerede lige overfor ved middagsbordet. Kvinden fik mere og mere adgang til sin livs- og hjerteenergi. Blev mere og mere klar i blikket. Pludselig kiggede hun på mig og udbryd:

"Jeg vidste slet ikke, at jeg havde haft det SÅ dårligt!"

Jeg måtte smile og trække lidt på skulderne og svarede: "De fleste mennesker ved dybest set ikke, hvordan de har det. Det er først når man har noget at sammenligne med, at det går op for en, at der er noget, der hedder før og efter."