En bekendt fortalte mig, at hvis jeg løb et par gange rundt om fodboldbanen eller en tur i skoven og følte mig forfrisket bagefter, så skyldtes det to ting. Den ene var den rent fysiske årsag, at blodet pulserede lidt mere og den anden var, at turen rensede auraen for kollektiv energi.

Kollektiv energi som har en anden frekvens end ens egen personlige energi. Energi og tankeformer fra det offentlige rum, arbejde, medier, metro, bus etc. som over tid kan blive en del af vores biologi.  

Et eksempel kan være, at man har været til en fest. Der er blevet danset, snakket og festet til langt ud på natten. Kommet hjem til sig selv vil de fleste sensitive mennesker sætte pris på et brusebad for at få en bedre nattesøvn. Et brusebad, der kan rense kroppen for sved og bakterier.

Men til trods for brusebadet, så er hele festen ikke vasket af.

Psykiske frie radikaler florerer stadig og er blevet en del af aura og energisystem. Der er blevet talt med mennesker, der har måske været højrystede diskussioner. Tankeformer om alt muligt svirrede i det kollektive rum; politik, global warmning, terrorisme, kvindefrigørelse, x-kærester etc. etc. etc. Tankeformer og energi, som vi trækker med os hjem i privaten - om vi vil det eller ej.

De færreste mennesker har en 'psykisk firewall'. Et redskab, der forhindrer at det private soveværelse ikke bliver 'virusinficeret' af aftenens begivenheder. Oplevelserne sidder i vor aura, bliver del af vore tanker, drømme og del af dagene derpå.

Er du så heldig at have adgang til et healing system - som f.eks. Akasha Empowerment & healing systemet,  så har du mulighed for at lave space cleaning, rense egen aura m.m. så du i højere grad kan nyde både fest og dagen derpå.

- Og selvfølgelig tager det sin tid for kroppen at rense ud for evt. alkohol og et overdådigt festmåltid. Loven om årsag og effekt lever i bedste velgående og vi vil til enhver tid ligge, som vi har redt.

De fleste har hørt om fænomenet frie radikaler, som værende kemisk ustabile molekyler, og derfor stjæler elektroner fra andre stoffer for at blive stabile.

På samme måde er det i den psykisk energetiske verden. Vi udveksler og stjæler energi fra hinanden. Vores energilegeme kan være i ubalance. Vi kan f.eks. føle os drænede for energi eller omvendt føle os fuldstændig high.

De psykiske frie radikaler og ubalancerede energi gør os psykisk og emotionelt sårbare. Vores dømmekraft bliver sat på prøve, vi glemmer os selv og vore personlige grænser. Har vi rigtig mange mennesker, der glemmer sig selv og sine personlige grænser, så kan vi bare overlade det vores forestillingsevne om, hvilket samfund vi har.

Grænseoverskridende adfærd, korruption, indre svinehund, mangel på dannelse, integritet, moral og etik.... medierne flyder over med den ene historie efter den anden, som dybest set er del af de psykiske frie radikaler. Vi mennesket bliver dermed sovset ind i kollektiv energi, som på sigt vil blive del af vores biologi. Vi kan sige, at mennesket på sin vis er ved at udvikle sig til en ny art.

På samme måde som plastik er blevet del af geologien.

"Once buried, being so hard-wearing, plastics have a good chance to be fossilized - and leave a signal of the ultimate convenience material for many million years into the future," said Jan Zalasiewicz, professor of palaeobiology from the University of Leicester's geology department. "The age of plastic may really last for ages."

Vi mennesker står ved en kollektiv moralsk etisk korsvej og kan dybest kun tage vare på os selv og vor egen energi. En for en må vi hive os selv op ved håret, komme på ret køl, rense os selv for traumer, afbalancere vores energi og værdier og tage vores personlige energi hjem til os selv.

Vatnisse-kulturen eller illusionen om, at det er systemets skyld, det er de andres skyld, det er min opvækst's skyld, det er min mors skyld, det er skolesystemets skyld, etc. etc. etc. er bl.a. en følgevirkning af de psykiske frie radikalers magt.

Rens dig selv - og du vil rense andre......