Hvem vi er som mennesker, er dét, som optager mig. Det er en del af min livsstil, en del af min identitet, en del af min profession som Holistisk psykoterapeut, Akasha Master Healer og mentor.

Min private historie:
Jeg er uddannet som lærer på Den frie Lærerskole i Ollerup. Jeg forelskede mig og flyttede med min mand til Færøerne, hvor jeg er bosiddende. Vi har holdt hinanden ud og oppe, har fire voksne børn og 4 børnebørn.

Da jeg var omkring de fyrre år begyndte forandringens vinde at røre på sig. Der måtte ske noget. Jeg var ved at dø af spirituelt iltsvind.  

Jeg havde ganske enkelt mistet kontakten til mig selv, jeg havde prioriteret arbejde, mand, børn og familie i mange år. Jeg måtte gøre noget radikalt for at hive mig selv op ved håret, jeg var ved at forsvinde i vasketøjskurv og afløb.

Min overlevelse blev, at jeg faldt over NLP, Enneagrammet samt Akasha Empowerment & healing systemet - samt en personlig mentor.

Jeg fik nu adgang til en stor mængde uopdaget energi, selvværd, indre balance, mod og kærlighed til mig selv. Potentiale som i årevis havde været gemt i det ubevidste og bare ventet på at komme frem i lyset.

Og det er det, som jeg nu kan hjælpe andre med at finde i sig selv.

Jack Makani som er founder af Akasha systemet har været en uvurderlig personlig og spirituel mentor for mig i en lang årrække. Takket være ham har jeg fået adgang til mine skjulte healingtalenter og haft mulighed for at få bred international erfaring. Jeg har undervist i bl.a. Nepal og Indien som supervisor, co-trainer og online enneagram trainer.

.....

Er du feinschmecker og ønsker diskretion ud over det sædvanlige, tilbyder jeg terapi og spirituel empowerment kombineret med vandring i smuk færøsk natur - stressrecovery, når det er bedst.  

Miraklernes tid er nemlig ikke forbi.
 
1-3 intensive og unikke dage med fokus på dit psykospirituelle helbred og stress-recovery kan gøre underværker - og være forskellen som gør forskellen.


Tag gerne kontakt.