Stress og ubalance kendetegner den tid vi lever i. Det menneskelige ego kører os ud over kanten, og ego'ets undskyldninger er mange:
For pligtens skyld, for sjovs skyld, for effektivitetens skyld, for skams skyld, for naboens skyld, for egen skyld.....

Ego'et prøver af al kraft at kontrollere og styre os i en bestemt retning baseret på vores personlighedstypes dybeste ønsker og dybeste frygt.

"Denne form for egoisme kombineret med ubalanceret energi i kroppens chakrasystem er en del af årsag- og effektkæden og påvirker både familie og arbejdsliv. Vi er jo som bekendt alle en del af noget større.

En familie, en arbejdsplads, en kultur, en nation, en verden og det planetariske system.

Når et menneske går ned med stress, rammer dette ikke bare enkeltindividet men også de nærmeste omgivelser på flere planer. Emotionelt, økonomisk, seksuelt bare for at nævne nogle få.  

Den energetiske og emotionelle egenomsorg har ufattelig stor betydning for trivsel og helbred, men egenomsorgen bliver ofte underprioriteret. "Det kan vente til en anden dag, siger ego'et"

Dette fordi vi mennesker ofte er skruet sådan sammen, at vi bilder os ind, at vi kan klare os selv uden at bede om hjælp. Vi kan på det nærmeste bilde os selv ind, at vi kan bære hele verden på vore skuldre. Indtil en skønne dag.....at tæppet forsvinder under en - og elastikken knækker.

At illusioner brister er ikke nødvendigvis sjovt, men det er nødvendigt, hvis egoisme skal vendes til altruisme. Hjerteåbninger og sårbarhed må til.

Overgivelse, tårer som løber, lommetørklæder der hives frem, den menneskelige sårbarhed får lov at vise sit ansigt for en stund.  

Dette betyder ikke svaghed, det betyder blot, at sjælen har planer med os. De indre værdier vil begynde at ændre sig, vi vil begynde at tale om før og efter.

Modløshed opstår, når vi ikke er forbundet med den spirituelle del af os. Vores Højere Selv. Ukontrolleret tankemylder kombineret med manglende adgang til livskraften kan få selv den bedste til at lege med tanken om at trække stikket ud. En handling og udlevelse, som ikke nødvendigvis er meningen med livet.

De evige og universelle spørgsmål dukker op: "Hvem er jeg? Hvorfor er jeg her og hvor er jeg på vej hen?"

Empowerment og initiering med den nye tids energi kan forkorte tiden i 'skærsilden' og styrke kontakten og forbindelsen til os selv.

En spirituel og energetisk forbindelse til vores Højere Selv gør, at vi ikke længere føler os alene, bange og modløse.

Hvad eller hvem venter du på?

Prince Charming?

Den kollektive arketypiske energi "Prince Charming" får os mennesker til at tro, at der kommer en og redder os.

Det gør der ikke. "Prince Charming" er endnu en af ego'ets forklædninger. Ego'et har nemlig utallige udspekulerede måder at få os til at udsætte at tage ansvar for os selv og vores spirituelle udvikling.

Illusionerne og faldgruberne er mangfoldige.

Vær vågen, vær bevidst - vær modig!